Reacties van leerlingen

55 reacties op Reacties van leerlingen

 1. Tiffany Riesenbeek schreef:

  Superfijne lessen gehad bij Ellen. Ze heeft geduld, is supergezellig en geeft op een directe, maar fijne manier les. Ze neemt de tijd om dingen uit te leggen en legt ook uit wáárom deze dingen zo gaan zodat je het beter kunt begrijpen.

  Wat ik ook erg fijn vond was dat Ellen na elke rijles vroeg hoe IK vond dat het ging en niet alleen hoe zij vond dat het ging. Op deze manier denk je kritisch na over je vooruitgang en verbeterpunten waar je de volgende rijles aan kunt werken.

  Ellen, je bent een heldin en ik ga je gezelligheid missen. Hoop je snel weer een keer te zien!

  Lieeefs!

 2. Thomas Norden schreef:

  Je rijbewijs halen bij Ellen is positief en negatief,
  – Positief want je mag eindelijk zelf de weg op (!!)
  – Maar toch negatief want je wekelijkse uurtje met Ellen valt weg ☹
  Na heel wat gedoe met een andere rijinstructeur ben ik bij Ellen beland, en meteen de eerste proefles was al top. Ze bleef rustig, gaf me duidelijk advies om mijn rijkunsten te verbeteren, en was daarbij ook nog eens ontzettend gezellig! Naast het lesgeven was Ellen altijd geinteresseerd in wat er verder in mijn leven omging, en dit zorgt voor een hele goede sfeer in de auto, hierdoor heb ik nooit opgekeken tegen een rijles. Wanneer ik een foutje maakte werd ze niet boos, maar probeerde ze het juist zo goed mogelijk uit te leggen zodat het de volgende keer wel goed ging. Superfijn dus!
  Ellen nogmaals bedankt voor alles, je bent een topper!

 3. Anouk schreef:

  Ellen, wat een topwijf!
  Vanaf het begin heeft ze me met ongelovelijk veel geduld en doorzettingsvermogen geleerd hoe ik me door het verkeer heen moest bewegen. Veel gezelligheid en een grap af en toe was zeker tijd voor, wat de sfeer in de auto alleen maar beter maakte.
  Door haar opbouwende kritiek, leerde ik wat er echt toe deed en kwam er zo snel achter waar ik op moest letten. Ze bleef rustig en herinnerde me steeds aan mijn zwakke punten en zo heb ik het ook allemaal in 1x binnen!!
  Nogmaals grote lof naar haar. Als ik het nog een keer zou moeten doen zou ik sowieso terug komen!

 4. Dagmar Frenken schreef:

  Na 2 keer te hebben afgereden bij een andere rijschool ben ik overgestapt naar Ellen. Ik heb hier maar een paar lessen gehad, echter hebben deze wel het verschil gemaakt voor mij! Bij Ellen ben ik wel in 1 keer geslaagd! Kortom, Zeker een aanrader!!

 5. Marijn Schoonhoven schreef:

  Hoi Ellen,
  Oh Oh Oh Wat ga ik die leuke lessen die we gehad hebben toch missen.
  Al ben ik nu ook heel blij dat ik nu lekker alleen mag rijden.
  De lessen waren zeer leuk en leerzaam, en ja het geduld van Ellen is echt onbetaalbaar, wanneer ik voor de vijfde keer weer moest fileparkeren, omdat de vorige vier keer niet goed gingen. Ook hadden we elkaar altijd de leukste en gekste verhalen te vertellen en ontzettend veel gelachen. Maar wanneer het moest was Ellen ook duidelijk en streng . Voor alle mensen die willen kiezen tussen de verschillende rijscholen heb ik maar een goede tip, kies voor Rijschool Liendert!!! O ja Ellen, die servieszegels komen er nog aan hoor 😉

 6. Gerwin van den Brink schreef:

  Nadat ik 5 keer heb afgereden bij een andere rijschool en 9 jaar niet meer had gereden ben ik weer begonnen. Op aanraden van mijn schoonbroer ben ik bij Rijschool Liendert terecht gekomen. Dit was het beste advies dan mijn schoonbroer kon geven. Ik ben iemand die faalangst heeft en Ellen is hier super mee omgegaan. Ze was heel rustig in de auto en hielp mij heel goed. het was heel gezellig en de lessen vlogen voorbij. Na 10 lessen mocht ik afrijden en met behulp van Ellen heb ik het toen gelijk gehaald. Ik ben haar ontzettend dankbaar. Ze heeft het onmogelijke, mogelijk gemaakt. Ontzettend bedankt Ellen!

 7. Sam schreef:

  De rijlessen van Ellen… tja.
  Dan doe je haar eigenlijk tekort. ‘Rijlessen’ zijn het niet zomaar, het is veel meer dan dat. Het rijden met Ellen is zonder twijfel ongelofelijk gezellig en met humor zit je bij haar altijd goed, juist daardoor gaat het leren rijden véél beter en vlotter. ‘Ervaar zelf de magie van het autorijden’: wat ze daar niet bij vertelt is dat die magie en het plezier niet alleen in het rijden zitten, maar ook vooral in haar fantastische lessen. Ontzettend bedankt!

 8. Isabella van der Weijden schreef:

  Ongeveer een half jaartje geleden ben ik begonnen met lessen bij Ellen. Vooral mijn eerste les vond ik reuze spannend. Ellen heeft mij ontzettend geholpen met het afkomen van mijn onzekerheid in de auto. Ik heb mij helemaal op mijn gemak gevoeld waardoor de lessen ook erg gezellig waren. Ze heeft ontzettend veel geduld en legt alles uitgebreid uit. Ellen houdt ervan om deals te maken, waardoor ik haar dus nog een ijsbon van Josy’s ben verschuldigd. Houd je dus aan de afspraak!
  Lieve Ellen hartstikke bedankt voor al je hulp en ik hoop dat je mijn gesorry nog eens gaat missen!

 9. Sjoerd schreef:

  Ik heb iedere les weer genoten van de verhalen die verteld werden in de auto. De lessen waren altijd gezellig en de tijd vloog voorbij. Ik ben heel blij dat ik er voor heb gekozen om met Ellen deze ervaring te beleven. Dankjewel voor alles!

 10. Shirley schreef:

  Een aantal jaar geleden had ik al een boel rijlessen gehad in de buurt van Rotterdam, maar stopte omdat ik naar Amersfoort verhuisde voor mijn studie. Na mijn afstuderen vond ik het weer tijd om te gaan rijden, en kwam al snel bij Ellen terecht. Ik ken mijzelf langer dan vandaag en weet dat ik niets heb aan iemand die me afsnauwt of niet met faalangst om kan gaan; Zij kon perfect pijlen wanneer het me even te veel werd en toonde er alle begrip voor. Dankzij haar ben ik in een keer geslaagd 🙂 Dus nogmaals ontzettend bedankt Ellen!

 11. Rowen schreef:

  Weer beginnen met rijlessen was voor mij erg spannend, maar dankzij Ellen is het super gegaan en ben ik in één keer geslaagd!
  Buiten dat Ellen gewoon ontzettend aardig is, neemt ze ook nog echt de tijd voor je en is de sfeer bij haar in de auto altijd erg prettig en gezellig.
  Dus als je het om wat voor reden dan ook erg spannend vind om te rijden of niet, ik kan haar echt bij iedereen aanbevelen, ze is echt een topper!

  Ellen, nogmaals ontzettend bedankt voor alles, ik ben je echt ontzettend dankbaar.
  En als ik je tegenkom op de weg toeter ik even😁.

 12. Jore schreef:

  Zeer leuke tijd gehad met Ellen als begeleider!
  Ellen herkent snel wat nodig is om goed te rijden, waardoor je weet waar je aan toe bent. Zo kan iedereen slagen!

 13. Rick Pelgrum schreef:

  Ellen heeft mij geholpen door op een leuke en goede manier het rijbewijs te halen. We hebben hard gewerkt en ook veel plezier gehad want het is nooit saai met Ellen 😊. Bedankt voor de mooie tijd en vooral bedankt voor de goede begeleiding. Je bent de beste😘

 14. Fleur schreef:

  Bedankt voor alle gezelligheid tijdens de lessen en natuurlijk de goede begeleiding.
  Ik heb veel van je mogen leren en vond je manier van lesgeven erg prettig.
  Bedankt voor alles en als ik je tegenkom zal ik wel ff naar je toeteren! 😉
  Lieve groetjes Fleur

 15. Carolina Ortega schreef:

  After a very bad experience with another driving school, Ellen really helped me to get my self-confidence back and to reach my target of getting my Dutch driving license in a short time!
  She is very patient, always open to help you and adapts to your way of learning, needs own wishes and timings… She is in all ways a professional that knows her thing!
  Last but not least, she does care about building a nice environment during the lessons and I will miss for sure the ”gezelligheid” on board!
  100% recommended!
  Thanks for everything Ellen! 🙂

 16. Lars van Barneveld schreef:

  Hoi Ellen,
  hartstikke bedankt voor je geweldige rijlessen! Ik vond het heel gezellig om met jou te rijden en heb er gelukkig ook nog wat van geleerd. Het was soms misschien een beetje hectisch maar je hebt me er toch doorheen gesleept. Ik ga nu lekker vieren dat ik geslaagd ben!

  Groetjes van Lars😉👍🏻

 17. Julie de Kort schreef:

  Ik heb super leuke lessen gehad bij Ellen!!
  Ellen is een hele leuke en gezellige instructrice, ik heb hard met haar gelachen!
  Met haar hulp heb ik in 1 keer mijn rijbewijs kunnen halen, super bedankt Ellen!!

 18. Sander van de Kolk schreef:

  Na het behalen van mijn rijbewijs gister, wil ik Ellen enorm bedanken voor alle leuke en leerzame lessen. Naast alle goede lessen was het ook hartstikke gezellig in de auto. Ik raad iedereen zeker aan om te gaan lessen bij Rijschool Liendert en Ellen nogmaals dankjewel voor alles!
  Groet Sander

 19. Pieter schreef:

  Ellen,
  Je bent mijn held! Met je leuke en directe manier van lesgeven heb je ervoor gezorgd dat ik in 1x mijn rijbewijs heb gehaald. Je hebt een hele fijne manier van uitleggen zodat ook moeilijke of lastige situaties snel duidelijk zijn.

  Met jou naast me ging ik dan ook vol zelfvertrouwen richting het afrijden en kon ik zonder al te veel zenuwen mijn rijbewijs behalen.

  Nogmaals dankjewel!

 20. Bart schreef:

  Hoi Ellen,

  Gefeliciteerd met het hoge slagingspercentage voor 1e examens. 96%-100%! Super

 21. Niels van den Bergh schreef:

  Het was super gezellig bij Ellen in de auto! Ondanks dat het mijn tante is bleef ze altijd serieus en heeft ze me goed aangepakt (heb ik ook wel nodig). Ik ben in 1x geslaagd en ik ben er super blij mee! Nu lekker de weg op kilometers maken! Super bedankt Ellen ik zou iedereen aanbevelen om bij jou te rijden en dat zeg ik niet omdat je mijn tante bent, maar omdat je gewoon een top instructrice bent!

 22. Tineke schreef:

  In 1 keer mogen slagen dankzij rijschool Liendert!!
  Het waren leerzame lessen en wat was het toch gezellig in de auto met jou Ellen.
  Zeker aan te raden. Ze zegt ook zeker als er iets is en wat beter kan, maar kritisch zijn hoort er bij. Wat was het geweldig en zeker blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij rijschool Liendert te gaan lessen!

 23. Niek van der Weijden schreef:

  Ik heb het de afgelopen maanden heel erg naar mijn zin gehad bij Ellen, lessen bij haar zijn altijd leuk en leerzaam. Ellen is De meest lieve en leukste instructrice die je kan wensen! Ze legt duidelijk uit en weet heel goed waar ze het over heeft. Heb in totaal 20 lessen gehad en ben in een keer geslaagd.
  Kortom een super rijschool! Heel erg aan te raden voor iedereen.

 24. Jeroen Bouwman schreef:

  Ellen bedankt!! Dankzij Ellen ben ik vandaag in 1 keer geslaagd! Goeie aanwijzingen en altijd gezellig in de auto! Soms kritisch waardoor ik gefocust bleef! Precies wat je nodig hebt om in 1 keer te slagen!

 25. Anouk Eijbergen schreef:

  Dankzij Ellen heb ik in 1 keer m’n rijbewijs gehaald! Daar waar ik geen of weinig vertrouwen had, zorgde Ellen er voor dat ik het vertrouwen wel kreeg.
  Natuurlijk heb ik ontzettend veel geleerd van de rijlessen, maar daarnaast keek ik ook altijd uit naar weer een uurtje rijden. De lessen waren namelijk altijd gezellig en elke keer leerde ik wel weer wat nieuws.

  Thanks Ellen!

 26. Joey van Loveren schreef:

  Slagen op een gezellige, leerzame en leuke manier – daar zorgt Ellen wel voor. Zij blijft rustig waar jijzelf paniek hebt, waardoor je heel snel leert de baas over de auto te zijn. Ook zorgt Ellen ervoor dat je afrijdt wanneer je er klaar voor bent, ze laat je niet onnodig veel lessen. Zo heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald met maar 26 lessen! Ik kan niets anders doen dan Ellen een groot compliment geven en bedanken voor de leuke tijd!

 27. Denise mosterd schreef:

  Wat was het een geweldige tijd! Er werd fijn les gegeven door Ellen, en oh wat is het ook gezellig. Ik heb het in 1 keer kunnen halen dankzij rijschool Liendert. Dus de lessen hebben tot een goed resultaat geleid! Ik raad iedereen aan om bij rijschool Liendert te lessen! Bedankt lieve Ellen, je bent een geweldige rij-instructrice.

 28. Danny Nieuwland schreef:

  Ik heb zeer genoten van de rijlessen! Ellen is altijd zeer alert op de fouten die je maakt en probeert ze dan gelijk met je over te doen tot dat het wel gaat. Gelukkig ben ik daarom ook in een keer geslaagd! Het waren leerzame lessen en ik wil rijschool Liendert graag aanraden!

 29. Matthijs korevaar schreef:

  Ik heb met heel veel plezier les gehad van Ellen.
  Ze is altijd enthousiast en heeft veel geduld, ook is ze altijd recht voor de raap.
  Ben in 1x geslaagd met 35 lessen dus ze is zeker aan te raden!!
  Ellen hartstikke bedankt voor de gezellige tijd!!

 30. Lobke Klomp schreef:

  Ik heb met veel plezier gelest bij rijschool liendert.
  De lessen waren niet alleen leerzaam maar ook erg gezellig.
  Ellen heeft veel geduld en neemt na elke les de tijd om alles te bespreken.
  Ze is simpelweg de beste rij-instructrice 🙂

 31. Wendy schreef:

  Na eerst bij een andere rijschool gereden te hebben overgestapt naar Ellen. Heel veel geleerd op een hele fijne manier! Ellen neemt echt de tijd voor je en ziet direct waar je nog aan moet werken. Het is altijd erg gezellig tijdens het lessen. Ellen vertelt dingen op een hele fijne en duidelijke manier en gaat er mee door tot dat je het echt snapt en het er goed in zit. Ze is een topper.

 32. Maron schreef:

  Na een aantal keer gezakt te zijn bij een andere rijschool besloot ik over te stappen naar autorijschool Liendert, direct voelde de lessen bij Ellen beter, ik kreeg al gauw mijn zelfvertrouwen terug en mocht na 8 lessen bij Ellen examen doen. Dit examen haalde ik gelukkig wel en daarom is Ellen mijn heldin! Ik raad autorijschool Liendert zeker aan! Ze neemt de tijd voor je, geeft goede feedback en op een manier waarvan je ook daadwerkelijk leert!

 33. Abigail Kennedy schreef:

  Yes, rijbewijs is in de pocket! Helaas moest ik net tijdens mijn eerste examen ziek zijn, en zat ik als een zombie in de auto (nooit slim), maar bij de tweede keer heb ik het gehaald!

  Dankzij Ellen voelde ik me gauw helemaal op mijn gemak, qua rijden en qua sfeer. Ze blijft geduldig en rustig, wat vaak bij mij nodig was (oeps). Het is erg prettig rijden bij haar, en ze bereidt je geweldig voor op je examen en je toekomstige rijden! Veiligheid voorop 🙂

 34. Willemijn schreef:

  Het is erg gezellig om te lessen met Ellen! Ze laat duidelijk zien wat je fouten zijn en neemt de tijd om na te praten over de les.
  Toen het na een paar lessen niet goed ging hebben we rustig gepraat en daarna ging het veel beter!
  Bij rijschool Liendert krijg je een flexibele instructeur die met je meedenkt.
  Het belangrijkste is natuurlijk dat ik nu door Ellen mijn rijbewijs heb.

 35. Peter-Jan schreef:

  Ellen is de beste! Ze heeft veel tijd, geduld en steekt heel veel moeite in je! De lessen zijn altijd heel erg gezellig en zijn daardoor altijd zo voorbij! Ik heb er meerdere keren over gedaan, maar Ellen blijft rustig. Ellen, heel erg bedankt!

 36. Natasja schreef:

  Yeaah ik ben geslaagd! En dat in 1 keer.
  Met grote dank aan Ellen! Ze geeft op een hele goede rustige manier les en als er iets is wat toch minder gaat dan blijf je het net zolang oefenen tot het lukt!
  Ook erg eerlijk qua hoeveelheid lessen…. Niet meer als nodig is, maar wel zolang ze het idee heeft dat het ook echt een kans van slagen heeft!
  Ik heb op mijn achttiende gelest en ben toen gestopt, nu 6 jaar later wou ik toch echt mijn rijbewijs halen en na 9 lessen voor elkaar

 37. Cheyenne Bakkers schreef:

  Ik heb met veel plezier gelest bij rijschool Liendert. Ik was in het begin nogal angstig door een ongeluk wat ik heb gehad, maar Ellen heeft mij enorm geholpen, ik heb mijn angst overwonnen. Ze geeft leerzame, leuke en gezellige lessen. En is een echte aanrader. Ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald zelfs nadat er een extra examinator met mij mee reed. Ik heb maar 25 lessen gehad.
  Ellen bedankt voor de gezellige lessen.

  Groetjes Cheyenne

 38. Amy Companje schreef:

  Ik heb al bij drie verschillende rijscholen gelest, maar bij geen van alle rijscholen was het zo fijn rijden als bij Ellen! Ze is erg geduldig, zeer sociaal en ze stelt je volledig op je gemak! De lessen waren altijd gezellig! Ze zegt iets nooit in een negatieve vorm en probeert het op een grappige manier bij je over te brengen. Ik heb maar een paar lessen bij haar gevolgd en in die lessen heeft ze me super goed voorbereid op mijn praktijkexamen (hier ben ik haar nog steeds erg dankbaar voor). Ook heb ik bij haar in één keer mijn rijbewijs gehaald!

  Dus voor iedereen die opzoek is naar een rijschool, zoek niet langer verder. Kies voor autorijschool Liendert. Ik kan je garanderen hier zul je geen spijt van krijgen!

  p.s. Ik moest op een maandag afrijden en toen heeft ze me zelfs op haar vrije zondagmiddag nog een extra rijles gegeven! Dit waardeerde ik erg!

 39. Dylan schreef:

  Yes yes yes in 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij Ellen, ze heeft mij met plezier alle kneepjes van het auto rijden geleerd op een leuke, goede, geduldige en vooral gezellige manier.

  Ellen is vooral duidelijk in het uitleggen en altijd positief, ik ging altijd met plezier lessen, zo heb ik ook een chocolade reep gewonnen met een weddenschap zodat ik goed in mijn spiegels en over mijn schouders keek.
  Een prima rijschool ik raad iedereen aan om bij Ellen te gaan lessen.

 40. Demi Klomp schreef:

  Ik heb altijd met veel plezier rijlessen gevolgd bij Ellen. De sfeer tijdens de lessen was altijd gezellig en naast het lessen konden we altijd gezellig praten. Ellen geeft veel tips en goed commentaar bij fouten en blijft tot op het laatste moment je tips geven, zodat je steeds meer ervaring opdoet en van je fouten leert. Ellen is erg behulpzaam en geduldig, zodat je alles op je eigen tempo kan aanleren. Ellen zorgt er goed voor dat je het juiste aantal lessen krijgt die je nodig hebt, dus niet te weinig, maar ook zeker niet te veel. Het fijne is ook dat Ellen bij het aanleren niet altijd alles voorzegt, maar eerst vragen stelt, zoals bij vragen over de knopjes in de auto of als je onder de motor kap kijkt. Zo word je als leerling een beetje uitgedaagd om zelf ook eens je hersens te laten kraken in plaats van dat het je allemaal wordt voorgezegd. Wie van plan is om te gaan beginnen met rijlessen raad ik zeker aan om bij Ellen te gaan lessen! Ik zou zeggen ga lekker aan de slag met lessen bij Rijschool Liendert!

 41. Kevin schreef:

  Goeie rijschool ben in een keer geslaagd!!!!!
  Ellen bedankt voor alles, was leuk en gezellig.

 42. Maxime de Kort schreef:

  Ellen is top!!!!!!
  Ik heb tijdens mijn rijlessen veel geleerd en daarnaast was het ook heel gezellig! Op het begin was ik nog wat onzeker achter het stuur, maar dankzij Ellen is dat allemaal goed gekomen.
  Ellen is geïnteresseerd en heeft een goed luisterend oor, daarnaast heeft ze zelf ook veel leuke verhalen en kan ze heel goed liedjes meezingen met de radio!
  Ze heeft me alles heel duidelijk uitgelegd en zag goed waar nog verbeterpuntjes zaten! En als iets niet lukt na de goede uitleg, heeft Ellen nog een ander maniertje om het je aan te leren; door middel van weddenschappen (chocolade, goudvissen, mc flurries..) zet ze er soms een beetje druk achter en dan komt het alsnog goed!! (zoals je ziet Ellen ;), je krijgt alsnog een extra grote mc smurrie als we binnenkort gaan mcdriven hoor!)
  Alle uitleg en weddenschappen hebben in ieder geval goed geholpen, want ik ben in 1 keer geslaagd!

  Ik raad iedereen aan om te lessen bij rijschool Liendert! Naast dat je heel veel leert is het ook nog eens heel leuk!

 43. Mark schreef:

  Na meermaals zakken langer dan een jaar geleden is het bij Ellen wel gelukt in een keer te slagen, en dat met maar 6 lessen. Ellen had snel door dat ik vooral goed consistent herinnerd moest worden aan handelingen die ik vergat en heeft het voor elkaar gekregen in korte tijd mijn rijvaardigheid enorm op te schroeven. Dat met een ontspannen en betrokken sfeer. Super!

 44. Hannah Wisman schreef:

  Ellen is een goeie! Ik heb maar vijf lessen bij haar gehad, omdat ik moest verhuizen, maar het waren hele goeie lessen! Ze heeft me de basis kort en krachtig uitgelegd, zei waar het op stond en heeft me zo de basis van het autorijden aangeleerd. Top!

 45. Bas schreef:

  Ik heb een geweldige tijd bij Ellen gehad, de uren vlogen voorbij. Ik was een van de 2 to drive leerlingen en ben in één keer geslaagd. Bij Ellen in de auto is het altijd gezellig en laat je altijd op je gemak voelen achter het stuur. Bedankt Ellen voor de leuke lessen.
  Gr Bas.

 46. Nassira schreef:

  Ik heb hele leuke en leerzame lessen gehad bij Ellen. Je werd altijd op je gemak gesteld.
  Het was altijd gezellig tijdens het rijden. Ook heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald!!! Bedankt Ellen!!

 47. Jasper de Kort schreef:

  Ellen is een ongelofelijk gezellige, aardige, goede en geduldige rij-instructrice. Ze geeft hele duidelijke uitleg en is altijd erg geduldig, zelfs met mijn eigenwijsheid. De lessen zijn niet alleen leerzaam maar bovenal heel erg leuk en gezellig. Ze zal je nooit zeggen dat je iets slecht doet en is altijd positief.

  Met een rij-instructrice als Ellen kan het niet verkeerd gaan. Dus ik raad iedereen die nog geen rijbewijs heeft zeker aan om lessen te gaan volgen bij Rijschool Liendert!!

 48. Timon Scholte Lubberink schreef:

  Met veel plezier heb ik zitten lessen bij rijschool liendert, Ellen is een gezellige vrouw en ziet altijd wel dingen die je nog kan verbeteren. Ben na ongeveer 35 lessen in een keer geslaagd dus dat ging allemaal wel goed. Dus kortom raad ik dit zeer aan!

 49. Percy schreef:

  Ik ben via mijn vriendin Ducky bij rijschool Liendert komen rijden en ik heb zeker met veel plezier in de auto gelest. Ook veel ervaring opgedaan, en waar nodig was, werd ik gecorrigeerd (want dat was in het begin zeker nodig) ondanks dat ik van een andere rijschool kwam. Ik ben nl. bij rijschool Liendert verder gegaan met lessen.

  Ellen is altijd duidelijk en geeft niet alleen goede uitleg, maar ook argumenten waarom iets wel of juist niet kon. Mede daardoor heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald na een kort rondje door Amersfoort. Meteen ’s avonds na het ophalen van mijn rijbewijs heb ik een rondje in de auto van mijn vader gereden, en hij zag in dat ik les gehad heb van een goede lerares.

  Ellen is een goede instructrice en ik raad ook zeker anderen aan om bij rijschool Liendert te gaan lessen. Mede door de goede lessen van Ellen heb ik genoeg rijervaring opgedaan om nu zelf te mogen rijden.

  Ellen, hartelijk dank voor de gezellige en leuke uurtjes die ik heb doorgebracht in jouw auto en de verhalen die ik aan je kwijt kon (en dat waren er nogal een hoop!)

 50. Ducky schreef:

  Na mijn 21e verjaardag vond ik dat het toch wel tijd werd voor een rijbewijs. Via een vriendin van mijn moeder ben ik in contact gekomen met Ellen en het was meteen raak. Ze heeft mij (met een beetje meer lessen dan gemiddeld) in 1x de weg naar succes laten inslaan.
  Ellen, het is nu wel een paar maandjes geleden dat ik mijn rijbewijs haalde, maar ik ben je er niet minder dankbaar om. Het is alleen wel een beetje stiller in de auto nu je er niet meer bij zit…

  Ow en ff aan de (zojuist overtuigde) nieuwkomers: let op dat je ook werkelijk doet wat Ellen zegt, want anders zit er een deal aan vast. Ze krijgt ook nog steeds 2 goudvissen en een reep chocola van mij. Maar dat moet je maar niet aan haar door vertellen, hoor!! 😉

 51. Jordy Eiland schreef:

  Prima rijschool! Met veel plezier auto gereden bij Ellen!
  Ik raad iedereen aan om bij haar te lessen, prima rijschool!

 52. Denis schreef:

  Het was het dubbel en dwars waard om vanuit Houten elke donderdagavond naar Amersfoort te komen om te lessen bij Ellen. Vanaf het eerste moment heb ik me op mijn gemak gevoeld in de auto. Ze neemt uitgebreid de tijd om alles uit te leggen. Ze kraakt je nooit af, blijft rustig en het is nooit saai in de auto!

  Ook ik ben als een van de vele denk ik in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen!

  Ik raad iedereen aan om bij Ellen te lessen met haar naast je race je zo naar je rijbewijs!

 53. Linda schreef:

  Ellen is de beste, liefste en meest geduldige rij-instructrice die ik ken. Het is inmiddels bijna 6 jaar geleden dat ik moest afrijden en ik ben nog altijd geen brokkenpiloot…en dit dus dankzij Ellen. We hebben heel wat uurtjes doorgebracht in de lesauto maar die zijn altijd voorbij gevlogen. Ik heb heel veel respect voor Ellen want ze bleef altijd kalm ook als ik eens stoeprandje meepakte in het begin….oups maar kan gebeuren. Wat dat betreft bof je met haar als rij-instructrice en hoef je je echt geen zorgen te maken want met Ellen naast je gaat het vrijwel allemaal vanzelf. Ellen nogmaals bedankt!

 54. Amber Storm schreef:

  Ik had de eer dat ik de eerste 2 to driver mocht zijn!
  Ik ben erg goed begeleid door Ellen en zij stelde mij tijdens het rijden erg op mijn gemak.
  Na een hele leuke tijd ben ik in één keer geslaagd!!
  Hierdoor raad ik iedereen autorijschool Liendert aan.
  Ellen bedankt voor de goede begeleiding en gezellige lessen!!!

 55. kaylee westerdijk schreef:

  Ik heb met heel veel plezier gelest bij rijschool Liendert. De lessen zijn leuk en erg leerzaam. Ik heb in totaal 27 rijlessen gehad en ben in 1 keer geslaagd voor mijn praktijk examen. Kortom leuke leerzame lessen met een goed resultaat. Ik raad rijschool Liendert zeker aan!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *